hírek

Talent School: Ajánlattételi felhívások

A Nyugat-Pannon Terület- és Gazdaságfejlesztési Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. az Ausztria-Magyarország 2021-2027 INTERREG VI-A Együttműködési Program keretében megvalósuló „Talent School - Az iskolai pályaorientáció új pedagógiai fókuszának határon átnyúló fejlesztése és megvalósítása a regionális gazdasági szereplőkkel létrehozott innovatív együttműködési modell segítségével” című (ATHU-0100027) projekt (továbbiakban Projekt) tevékenységeinek megvalósításához két témakörben szakértői szolgáltatást kíván igénybe venni és hirdet ajánlattételi felhívást:

1. Szakértői tevékenység ellátása a „Talent School” modell adaptálása és tudásátadása során

2. Szakértői tevékenység ellátása bilaterális tudásplatform létrehozása a teljes projekt számára, és ehhez          kapcsolódó szakmai megvalósítás során.

A részletes feladatkiírást és a benyújtandó melléklet sablonjait a mellékelt felhívások tartalmazzák.

Ajánlattételi határidő: 2024. október 22.

Ajánlattétel formája: Az ajánlatot jelen ajánlattételi felhíváshoz mellékelt „Ajánlati nyilatkozat” (2. sz. melléklet) alapján kell elkészítenie. Az Ajánlattevőnek az ajánlati ár megadása során, a nettó ajánlati árat, az ÁFA értékét és a bruttó ajánlati árat HUF-ban meghatározva kell megadnia. Az árajánlatot az Ajánlati nyilatkozat (2. sz. melléklet) hiánytalan kitöltésével lezárt borítékban 1 eredeti cégszerűen aláírt példányban kell benyújtani postai úton a megadott címre.

 

Ajánlati nyilatkozat_Talent School_Bilaterális webplatform.docx

Ajánlati nyilatkozat_TalentSchool_Modell adaptálása.docx

Talent School_Ajánlattételi felhívás_Bilaterális webplatform.pdf

Talent School_Ajánlattételi felhívás_Modell adaptálása.pdf

fotógaléria

további hírek