hírek

Inno Industry - Hírlevél

AZ INNO INDUSTRY Partnerség Portugáliába utazott a legutóbbi projekt megbeszélés kapcsán

November 16-án és 17-én Portugáliába, Fundaoba utazott az INNO Industry projekt konzorciuma tanulmányútra amelyet az Ipar 4.0 területén szerzett tapasztalatok és legjobb gyakorlatok cseréje részeként szerveztek meg.

A partnerek fél tucat érdekelt felet tudtak magukkal hozni, akik aktívan részt vettek a projekt tanulási tevékenységeiben, ami végső soron segíti szakmai kompetenciáik és készségeik fejlesztését az INNO Industry által tárgyalt témákban: az ipar 4.0-ban és a klaszterpolitikákban

TANULMÁNYI KRÁNDILÁS A FUNDAOI ÜZLETI ÉS KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLTATÁSI KÖZPONTBAN

Fundao önkormányzata üres épületeket hozott rendbe, hogy az innovatív iparágak számára irodahelyiségeket, valamint közös kutatási és személyzeti létesítményeket biztosítson. Külön üzleti inkubációs és co-working területek támogatják a vállalkozókat. A szakképzés, az iskolai számítástechnikai órák és az egyéb informatikai ismeretek előmozdítása biztosítja, hogy a munkáltatók helyben toborozhassanak képzett munkaerőt.

A központ jelenleg 14 TICE vállalkozásnak ad otthont, köztük négy multinacionális vállalatnak, amelyek több mint 500 magasan kvalifikált munkahelyet hoztak létre. Ez az első négy év során mintegy 70 induló vállalkozáshoz és több mint 200 magánfinanszírozású innovatív projekthez vezetett.

Tíz ország tíz szervezete

 

 

 

Az INNO Industry egy iparra és klaszter alapú projektekre szakosodott konzorciumot hozott össze, amely hozzájárul majd a vitához arról, hogy a regionális klaszterekre vonatkozó politikák megváltoztatása miként indíthatja el és táplálhatja az ipar nagyobb léptékű átalakulását.

 

fotógaléria

további hírek

Inno Industry - 2. Regionális Workshop

Az Inno Industry projekt keretében, a Nyugat-Pannon Nonprofit Kft. által került megrendezésre a második R…

EU CYCLE második csoporttalálkozó

2020. december 11-én, az online térben került megszervezésre EU CYCLE projektünk második regionális csopo…

EU CYCLE - Harmadik hírlevél

Kérjük, fogadják sok szeretettel és érdeklődéssel az Interreg Europe program keretében megvalósuló EU CYC…

EU CYCLE - Város és vidék kapcsolat a kerékpáros turizmusban

A kerékpáros turizmus jógyakorlatai város és vidék kapcsolata javítására Európában…