hírek

RURES projekt keretében megrendezett kick off meeting

2017. szeptember 25-én, Leisnigben került sor az INTERREG CENTRAL EUROPE Program keretében megvalósuló RURES projekt nyitótalálkozójára, az elsõ hivatalos partnertalálkozójára.

A találkozó kezdetén a projekt vezetõpartnere köszöntötte a résztvevõ partnereket. Áttekintésre került a projekt jelentõsége, illetve a RURES projekt tervezett tevékenységei. A vezetõpartner szervezetének bemutatása után a projektpartnerek is lehetõséget kaptak arra, hogy röviden bemutathassák a szervezetüket, amelyet képviselnek, intézményük szerepét a projektben, illetve az eddig elért eredményeiket.

Az ebédszünetet követõen a Közös Titkárság képviselõje mutatta be a legfontosabb feladatokat, felhívta a figyelmet a projekt során jelentkezõ ismétlõdõ hibákra és arra, hogy a vezetõpartner mellet a projektpartnerek mire szükséges ügyelniük a projekt végrehajtása során. Továbbiakban bemutatásra került a 3 darab tematikus munkacsomag az azokért felelõs partnerek által, melyekben kiemelésre kerültek a projektpartnerekre vonatkozó legfontosabb tevékenységek és az ezekhez tartozó határidõk.

A kávészünetet követõen a kommunikációs munkacsomag áttekintésére került sor, melyben szóba került, hogy milyen eszközökkel lehet elérni a célcsoportokat, milyen sablonok kerülnek elkészítésre, kik a felelõsök az egyes tevékenységekért pl.: a rendezvények megszervezéséért, sajtóközlemények megjelentetéséért stb., milyen fõbb kommunikációs csatornák használatára kerül vagy kerülhet sor. A megbeszélés végén a vezetõpartner elmondta az elsõ periódusban végrehajtandó feladatokat azok felelõseit és aláírásra került az Együttmûködési Megállapodás is.

fotógaléria

további hírek