hírek

Transdanube.Pearls - Megalapozó mûhelymunka a Szigetköz kapujában

A regionális akcióterv c. dokumentum megalapozó mûhelymunkájára került sor 2017. november 29-én Mosonmagyaróváron, amelyen a térség polgármesterei, turisztikai és közlekedési szolgáltatói és szervezetei vettek részt.

Regionális mûhelymunka Mosonmagyaróváron

 

A helyi érintettek körének (polgármesterek, turisztikai és közlekedési szervezetek, szolgáltatók) képviselõivel történõ egyeztetésre Mosonmagyaróváron, a Polgármesteri Hivatal 2. emeleti irodájában került sor. A találkozó célja az volt, hogy a térség fenntartható turisztikai és közlekedési fejlesztéseit tömörítõ ún. akcióterv dokumentumában nevesített intézkedések részletesen is megvitatásra kerüljenek a helyi szereplõkkel.

A találkozón Polgár Tibor stratégiai igazgató és szakmai koordinátor, illetve Deák Máté, a projekt menedzsere köszöntötte a találkozón résztvevõ vendégeket. A köszöntõt követõen a nyáron történt felmérés, azaz az ún. „Assessment tour” legfõbb eredményei (külföldi turisztikai és közlekedési szakemberek tapasztalatai a Szigetközrõl, mint desztinációról), illetve a projekt elmúlt fél évének legfontosabb mérföldkövei kerültek bemutatásra.

Ezt követõen a találkozó fõ fókusza a tervezett intézkedések megismerésére és megvitatására irányult, amely során az elõre kiosztott papírlapokon szereplõ intézkedések Polgár Tibor moderálása mellett átbeszélésre kerültek a résztvevõk aktív közremûködésével. Az eredményes beszélgetést követõen a tervezett intézkedések priorizálására is sor került a helyi stakeholderek segítségével, mely kiváló alapot tud nyújtani a regionális akcióterv kialakításához.

fotógaléria

további hírek