hírek

MEGHÍVÓ a ConnReg AT-HU Képzési Akadémia Terület- és településfejlesztési témájú rendezvényére

MEGHÍVÓ a ConnReg AT-HU Képzési Akadémia Terület- és településfejlesztési témájú rendezvényére 2017. február 22., Hotel Sopron; Fövényverem utca 7, Sopron

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

 

Ahogy azt már korábban jeleztük, a következõ rendezvényünk február 22-én (09:30-16:00), Sopronban kerül megrendezésre.

Az INTERREG V-A ConnReg AT-HU (Connecting Regions) projekt keretében a határon átnyúló Képzési Akadémia elsõ alkalma során a terület- és településfejlesztés aktuális kérdései kerülnek megvitatásra – a célterület tartományainak illetve megyéinek, településeinek szemszögébõl, bemutatva a szomszéd tagállam fõbb struktúráit és szabályozóit, törvényi keretfeltételeket és eszközöket, a részterületek kompetenciáit. Magyar oldalról a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium képviseletében megtiszteli elõadásával a rendezvényt Dr. Nagyházi György, a Nemzeti Fejlesztési Programok Fõosztályának szakmai tanácsadója is. Osztrák oldalról Frau Mag. Cornelia Frank Burgenland tartomány és Mag. Dominik Dittrich Niederösterreich képviseletében beszél az õ rendszerükrõl. A délutáni részben  a határon átnyúló területfejlesztést támogató geoinformatikai rendszerek gyakorlati bemutatására kerül sor.

 

A rendezvény résztvevõinek létszáma korlátozott, ezért, kérem, mielõbb jelezze részvételi szándékát a meghívóban megjelölt elérhetõségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:

Szendi Kata

fotógaléria

további hírek