hírek

Meghívó a SABRINA projekt "online döntéstámogató eszközt bemutató" rendezvényére

A Nyugat-Pannon Nonprofit Kft. mint a SABRINA projekt partnere, tisztelettel meghívja Önt a kezdeményezés zárórendezvényére.

A SABRINA projekt a kerékpározáshoz kapcsolódó infrastruktúra közlekedésbiztonsági vetületére fókuszál, a Duna régió kilenc országának meglévő, tervezett és hiányzó kerékpáros folyosóit a középpontba helyezve. Célja, hogy az érintett nemzeti, regionális és helyi szereplők készségfejlesztése révén fejlődjön a kerékpáros közlekedésbiztonság feltételrendszere, ezzel hozzájárulva a meglévő és építendő infrastruktúra fenntartható és biztonságos fejlesztéséhez.

A projekt keretében került kidolgozásra az SCRT, azaz “Safe Cycling Routes Toolkit” c. online döntéstámogató eszköz, amely különböző fejlesztési elképzelések közlekedésbiztonságra gyakorolt várható hatásait méri fel, illetve ezek alapján kínál fejlesztési alternatívákat, végez költség-haszon elemzést. A zárórendezvény keretében ezen felület használatát kívánjuk bemutatni a résztvevők számára.

Időpont:

2022. december 19., hétfő, 9:30 – 14:30

Helyszín:

Kámoni Arborétum és Ökoturisztikai Látogatóközpont
9700 Szombathely, Szent Imre herceg utca 84/B

A SABRINA projekt az INTERREG Duna Transznacionális Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERDF/ERFA), Európai Szomszédsági Támogatási Eszköz (ENI) támogatásával, az Európai Unió és Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

Program

Időpont

Téma

09:30–10:00

Regisztráció

10:00–10:10

Köszöntő
Varga Eszter, a Nyugat-Pannon Nonprofit Kft. ügyvezetője

10:10–10:25

A SABRINA projektről dióhéjban
Aradszki Zsombor, a Nyugat-Pannon Nonprofit Kft. projektmenedzsere

10:25–10:45

A Hegypásztor Kör kerékpárosbarát kezdeményezései
Kovács István, a Hegypásztor Kör elnöke

10:45–11:00

Kávészünet

11:00–12:30

A “Safe Cycling Routes Toolkit” c. online döntéstámogató eszköz interaktív bemutatója

Illés Viktória, Bolyós Ádám és Aradszki Zsombor, a Nyugat-Pannon Nonprofit Kft. munkatársai

12:30–13:30

Ebéd

13:30–14:30

Kötetlen beszélgetés & networking

Az eseményen való részvétel minden érdeklődő számára egyaránt nyitott és ingyenes, azonban a férőhelyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött. A résztvevők listájának összeállítása jelentkezési sorrendben történik, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát minél előbb, de legkésőbb december 16., péntek 12:00-ig a karaszi.andrea@borostyankokft.com e-mail címen jelezze. A rendező a helyszín kapacitásának figyelembevételével, továbbá a határidőn túli jelentkezések esetén fenntartja jelentkezés visszautasításának jogát.

fotógaléria

további hírek