hírek

Inno Industry 1.Regionális Stakeholder Találkozó

Az Inno Industry projekt keretében, a Nyugat-Pannon Nonprofit Kft. által került megrendezésre az elsõ Regionális Stakeholder Találkozó 2019. december 10-én, Budapesten.

 

A workshop azzal a céllal került megszervezésre, hogy összekapcsolja a klaszterek, az Ipar 4.0 és a regionális fejlesztõk szakértõit.  A találkozót Körmendy Gál nyitotta meg, majd a köszöntõ után bemutatta az Inno Industry projektet, valamint a részvételi lehetõségeket a pályázatban. Az Inno Industry projekt keretén belüli politikai eszköz befolyásolásának érdekében, szoros együttmûködés alakult ki a Pénzügyminisztériummal. Az eseményre felkértük Õket, hogy mutassák be az Ipar 4.0. témakörben a jelenlegi finanszírozási idõszakban rendelkezésre álló és a tervezett felhívásokat, valamint finanszírozási lehetõségeket.

A nap második felében, interaktív rész következett, ahol a meghívott stakeholderek megvitatták a SWOT analízist és az aktuális regionális helyzetet a Nyugat-Pannon Nonprofit Kft. kollégáinak közremûködésével. A résztvevõk hasznos visszajelzést nyújtottak a SWOT elemzés elkészítéséhez. Az érdekelt felek felvetették és lelkesen támogatták a közös platform kialakítását, ahol a jövõben megoszthatják egymással tudásukat, tapasztalatukat.

 

fotógaléria

további hírek