hírek

SEE ME IN (CE1415): kick-off meeting Milánó városában

Munkatársaink a SEE ME IN projekt keretében, a projekt vezetõpartnere által megrendezett kick-off találkozón vettek részt.

A Nyugat-Pannon Nonprofit Kft. egy partnercsere által került kapcsolatba a projekttel, a budapesti székhelyû IFKA helyét vette át a projektpartnerségben. Ezért a kick-off találkozón való részvétel különösen nagy jelentõséggel bírt, hiszen amellett, hogy a projekt tevékenységeinek részletes áttekintésére is sor került, a többi partner részére történõ személyes bemutatkozás is jelen találkozó idején valósult meg.

A partnerek bemutatkozását követõen a projekt áttekintésére került sor, ahol részletesen is bemutatásra kerültek a projektfejlesztés legfontosabb momentumai. Majd pedig a munkacsomagok részletes bemutatása következett. A találkozó során a partnerségi megállapodás aláírásához szükséges tudnivalók kerültek bemutatásra a vezetõpartner által. A munkaértekezlet második napja a kommunikációs tevékenységek általános tudnivalóival kezdõdtek, amely a template-ek bemutatásán túl a kommunikációs eszközök és csatornák használatára is kiterjedt (kommunikációs stratégia). Végezetül a vezetõpartner a projektmenedzsmenttel kapcsolatos általános tudnivalókat ismertette.

A kétnapos nyitótalálkozó egyértelmûen hasznosnak bizonyult munkatársaink számára, hiszen a bemutatkozás mellett a projekt részletes tevékenységeinek megismerése által tisztább jövõkép rajzolódott ki a szakmai munka kidolgozásában.

Bõvebb információk a projektrõl:

web: https://www.interreg-central.eu/Content.Node/SEE-ME-IN-.html

Facebook: https://www.facebook.com/interregseemein/

A projekt az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

 

fotógaléria

további hírek